lassan egy éve pörög a naplóm a baloghblog.5mp.eu oldalon, amiért köszönet az 5mp-nek. Sajnos nem blogra találták, hiszen egy idő után törli az alját és új oldalt kell kezdenem. Ezért kutatok máshová. Banális az élet, mégis minden szarért izgulunk. Pár napja feldobtam 5 tucatnyi embernek, készítsünk közös blogot mindenkilovablog.5mp.eu, de népem nem érzett nagy kényszert, pusztán 2 alkalmiság és geocosmo evangelista barátom írja rongyosra a felületet. Kicsit többre  számítottam. Ez van.

Lassan jönnek értem, igaz csak piros autóval és lecsúszunk Kővágóörsre egy szolíd hétvégére, 3 pasiként. Hévizi lebegés, erős húsok fogyasztása, borok kóstolása a terv, szombat esti révfülöpi mikulás partival. Aki arra jár: 3 bamba fickó áll majd a révfülöpi móló diszkójának pultjánál - tessék felkérni minket.  :)

Ha tudnék írni, minek realitása mostanra már nekem is törlődött, akkor az ikerkönyv című színes-szürke pamfletet írnám meg mindarról, amit egy szétszakadó család megélhet az embertelenség árnyékában. A napló nyersanyaga már megvan, az élet gondoskodik arról, hogy mind a bírósági, gyámhivatali akták kitegyenek egy tanulmányt: "hogy segíti a társadalom az apa harcát". 

 

2009 december 4. 15.58

A bejegyzés trackback címe:

https://balogh.blog.hu/api/trackback/id/tr671573872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása